خبازان کیش، پس از اجرای طرح سهمیه بندی آرد در کشور، یکی از علل تغییر کیفیت نان را ناشی از کیفیت آرد برشمردند.

به گزارش پایگاه خبری صبح کیش، صادقی کیا از کارشناسان اداره آرد وغله منطقه آزاد کیش با اشاره به فعالیت ۲۹ نانوایی سنتی در کیش گفت: ۸ نانوایی سنگک، ۷ نانوایی بربری، ۲ نانوایی تافتون، ۱۰ نانوایی پخت نان لواش و ۲ نانوایی آزادپز در کیش فعالیت می‌کنند.

وی گفت: از سال ۹۸ شرکت بازرگانی دولتی تامین آرد خبازان جزیره کیش را از دیگر استان‌های کشور به جز استان هرمزگان ممنوع اعلام کرده است و تنها نانوایی‌های آزاد مجاز هستند آرد خود را از دیگر استان‌ها تامین کنند.

صادقی کیا در خصوص کمبود سوخت در برخی از نانوایی‌های آزادپز گفت: بر اساس قوانین شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی بر اساس تعداد کیسه آرد مصرفی به نانوایی‌های آزادپز سوخت تعلق می‌گیرد.

نظرات در این خبر غیرفعال شده است.