دسته: علمی و سلامت

به گزارش پایگاه خبی صبح کیش،دکتر محمدرضا رضانیا افزود: برای پیشگیری از بروز و شیوع بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و دام، از خرید دام زنده و یا گوشت‌هایی که خارج از نظارت دامپزشکی ذبح و عرضه می‌شوند، خودداری شود.

وی گفت: افرادی که به ذبح دام مشغول هستند، باید از وسایل محافظت کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند.

دکتر رضانیا خاطرنشان کرد: ابزار ذبح دام بعد از استفاده، ضدعفونی شود و خونابه‌های دام نیز به طریق بهداشتی دفع شود.

رئیس مرکز بهداشت کیش تصریح کرد: ساکنان جزیره کیش به هیچ وجه دامی را که دارای علائم بیماری و ناخوشی است، ذبح و مصرف نکنند و جگر و سایر امعا و احشاء دام، پس از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای ۴ درجه سانتی گراد، مصرف شوند.

دکتر رضانیا گفت: ساکنان و گردشگران با مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در خصوص ذبح دام با سامانه بهداشت ۱۹۰ تماس بگیرند.

برچسب ها :