درمرداد ١٤٠٠با هدف کنترل و مقابله با شیوع کرونا و رعایت ضوابط بهداشتی از 2هزار و 24مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی ،آرایشی و بهداشتی و اماکن عمومی بازدید و توصیه های لازم به متصدیان ارائه شده است.

به گزارش پایگاه خبری صبح کیش به نقل از روابط عمومی مرکز توسعه سلامت کیش، دکتر رضانیا از نظارت گسترده بر اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی کیش از ابتدای شروع اپیدمی تاکنون گفت و افزود :درمرداد ١٤٠٠با هدف کنترل و مقابله با شیوع کرونا و رعایت ضوابط بهداشتی از 2هزار و 24مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی ،آرایشی و بهداشتی و اماکن عمومی بازدید و توصیه های لازم به متصدیان ارائه شده است.
وی افزود: در این بازدید‌ها 5 مکان متخلف به مراجع قضایی معرفی و 7 مورد توسط بازرسان مرکز توسعه سلامت کیش پلمب شدند.
دکتر رضانیا گفت:در این مدت با بازرسی بازرسان بهداشت محیط مرکز توسعه سلامت کیش 3 هزار و 57 کیلوگرم مواد غذایی و آرایشی فاسد و تاریخ مصرف گذشته کشف و معدوم شد.

رئیس مرکز توسعه سلامت کیش در ادامه افزود: 20مورد نمونه برداری از نان، 15مورد نمونه برداری از مواد غذایی، 24 مورد نمونه برداری میکروبی از آب آشامیدنی، 171مورد کلرسنجی و 828 مورد سنجش با تجهیزات قابل حمل (پرتابل) بازرسی انجام داده است.
وی افزود :در کنار بازرسی های روتین بازرسان این مرکز به 37 شکایت واصله به این واحد هم رسیدگی کردند.

برچسب ها :

نظرات در این خبر غیرفعال شده است.